Poškodovani gradbenik, smodeča hrana v bloku

10. 08. 2019 08:48

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 11.59 na Tovarniški cesti v Preboldu pri delu poškodoval delavec gradbenega podjetja. Prisotni so poškodovancu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Celje in Žalec, ki so ga nato na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 14.37 se je Pod Lipami v Celju smodila hrana na štedilniku v stanovanju večstanovanjskega objekta. Gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno so pregledali stanovanja in preventivno pregledali prostore s termovizijsko kamero in jih prezračili.

Ob 16.23 sta na cesti Ljubno ob Savinji–Luče v občini Ljubno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnim sredstvom posipali razlite motorne tekočine, očistili cestišče ter nudili pomoč reševalcem NMP, policiji in vlečni službi. Reševalci NMP Mozirje in Velenje so poškodovano osebo oskrbeli in skupaj z dojenčkom odpeljali v celjsko bolnišnico. Drugo poškodovano osebo so svojci odpeljali na zdravstveni pregled.

Ob 19.53 sta v naselju Prihova v občini Nazarje trčili osebni vozili. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom, očistili cestišče ter nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa in vlečni službi pri nakladanju vozil na vozilo vlečne službe. Poškodovan ni bil nihče.

Ob 21.09 je na Kidričevi cesti v Velenju v stanovanju padla in se poškodovala občanka. Gasilci PGD Velenje so odprli vrata stanovanja, občanko oskrbeli in nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri prenosu do reševalnega vozila.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,588 seconds.