Poškodovani motorist, poplavljena osnovna šola, odrezan prst

23. 08. 2017 14:13

Včeraj je ob 14.19 na cesti Vitanje–Socka, na Kovaški cesti, občina Vitanje, prišlo do naleta osebnega vozila in voznika motornega kolesa, pri kateri je motorist utrpel lažje telesne poškodbe. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so zavarovali kraj dogodka ter nudili pomoč policiji in reševalcem NMP Slovenske Konjice, ki so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju dogodka.

Ob 17.19 se je na avtocesti smer Celje–Slovenske Konjice, med predoroma Pletovarje in Golo Rebro zagorelo v motornem delu kombiniranega vozila. Posredovali so gasilci PGE Celje in gasilci PGD Slovenske Konjice. Udeležencem je še pred prihodom gasilcev uspelo požar omejiti in pogasiti, tako, da so gasilci zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter cestišče posuli z vpojnimi sredstvi. Obveščene so bile pristojne službe.

Danes je ob 8.11 v Šolski ulici v Mozirju zaradi počene cevi voda zalila več prostorov tamkajšnje osnovne šole. Posredovali so gasilci PGD Mozirje, ki so posesali razlito vodo na površini okoli 150 kvadratnih metrov.

Ob 9.20 si je v Lazah pri Velenju krajan pri delu odrezal prst na roki. Posredovali so reševalci NMP Velenje, ki so ga oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

vucko-polovicka

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,110 seconds.