Poškodovani planinec, hujše poškodbe v požaru

06. 11. 2017 23:48

Ob 16.05 se je na planinski poti na Kamnik v bližini kraja Pongrac, občina Žalec, poškodoval pohodnik. Gorski reševalci GRS Celje so poškodovanega oskrbeli, ga s pomočjo vrvne tehnike spustili v dolino in prenesli do reševalnega vozila. Reševalci RP Celje ponesrečenca prepeljali v SB Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 16.30 je posredoval helikopter LPE z ekipo HNMP Maribor pri medbolnišničnem prevozu obolele osebe iz Splošne bolnišnice Celje v UKC Ljubljana.

Ob 18.29 so v Suboški ulici v Velenju gasilci PGD Velenje v stanovanju pomagali dvigniti onemoglo osebo, ki je padla po tleh ter jo preventivno pregledali.

Ob 23.07 je v naselju Lisce v občini Celje iz še neznanega vzroka zagorelo v sobi stanovanjskega objekta. Posredovali so poklicni gasilci PGE Celje, gasilci Babno in Ostrožno, ki so požar pogasili, s termo kamero temeljito pregledali prostore ter jih prezračili. V požaru je ena oseba utrpela hujše poškodbe, lažje pa sta bili poškodovani dve osebi, ki sta skušali še pred prihodom gasilcev nuditi pomoč osebi, ki je spala v sobi. Huje poškodovano osebo so z reševalnim vozilom NMP Celje prepeljali v Splošno bolnišnico Celje. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,334 seconds.