Posredovanja pri Mozirju, Velenju in Vojniku

05. 12. 2016 09:26

V zadnjih 12 urah so imele intervencijske enote več izvozov, na srečo pa večje škode oz. hujših poškodb niso obravnavali.

Včeraj so po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje nekaj po 17. uri v Ljubiji, občina Mozirje, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Mozirje pogasili štiri nepogašena kurišča. Materialna škoda ni nastala.

Ob 18.42 je v Arclinu v občini Vojnik voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča v živo mejo. Celjski poklicni gasilci so odklopili akumulator na vozilu in nudili pomoč reševalcem in policiji. Poškodovano voznico so reševalci Nujne medicinske pomoči prepeljali v celjsko bolnišnico.

Ob 05.55 je v Črnovi, občina Velenje, med vožnjo prišlo do požara na osebnem avtomobilu, voznik pa je zapeljal na bližnjo avtobusno postajališče. Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Velenje, kateri so vozilo pogasili ter pomagali avtovleki pri nakladanju vozila.

Ob 7.43 so v Lipju, občina Velenje zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Vinska Gora, kateri so pogasili ogenj, izpraznili kurišče, pregledali dimnik s termo kamero ter prepovedali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarja.

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,959 seconds.