Požar gasilo 6 PGD, reševanje mačka

16. 11. 2020 07:07

Včeraj je ob 7.25 v Libojah, občina Žalec, zagorelo gospodarsko poslopje v izmeri okoli 8 x 15 metrov, v katerem je bila skladiščena krma in stelja. Posredovali so gasilci PGD Kasaze-Liboje, Zabukovica, Dobriša vas-Petrovče, Žalec, Griže in Gotovlje, ki so požar omejili in pogasili, nato pa sanirali požarišče.

Ob 11.03 so v Libojah, občina Žalec, tamkajšnji gasilci pri sanaciji pogorišča gospodarskega poslopja naleteli na okoli 500 l goriva v posodi, ki je bila v precej slabem stanju. Gasilci PGE Celje so gorivo prečrpali v več posod.

Ob 12.33 so člani PGE Celje opravili reševanje mačka iz kanalizacije.

Ob 19.55 so v večstanovanjskem objektu v Šaleku, občina Velenje, gasilci PGD Velenje iz kabine okvarjenega dvigala rešili ujeto osebo.

Ob 20.01 se je v naselju Pondor, občina Tabor, v prometni nesreči osebnega vozila poškodovala ena oseba. Gasilci iz PGE Celje ter PGD Ojstriška vas -Tabor, Loke in Kapla – Pondor so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, pregledali širšo okolico, oskrbeli poškodovano osebo do prihoda reševalcev ZD Žalec ter NMP Celje in z vpojnimi sredstvi posuli po izteklih motornih tekočinah.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,907 seconds.