Požar gospodarskega poslopja, pri nesreči z motorjem huje poškodovan mladoletnik

03. 04. 2021 23:09

Včeraj ob 20.17 je v naselju Florjan v občini Šoštanj voznik z mladoletnim sopotnikom z motorjem zapeljal v jarek z vodo. Oba sta se huje poškodovala. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, rešili poškodovanca ter ju predali reševalcem NMP Velenje, ki so ju prepeljali v SB Celje.

Ob 11.21 so v Bočni v občini Gornji Grad zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Bočna, Gornji Grad in Nova Štifta. Pregledali so dimnik ter iz kurišča odstranili gorljivo snov.

Ob 12.55 je Pod Lipami v Celju iztekala voda iz radiatorja stanovanja v večstanovanjskem objektu. Gasilci PGE Celje so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in zaprli dovodna ventila na radiatorju.

Ob 7.05 je v Šentrupertu v občini Laško zagorelo gospodarsko poslopje velikosti 20 x 30 metrov. Posredovali so gasilci PGD Laško in PGD Šentrupert pri Laškem, požar omejili in pogasili ter iz poslopja odstranili seno in ostali gorljivi material. Ogenj je uničil štiri kmetijske stroje, kubični meter skladiščnega lesa in prešo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,188 seconds.