Požar osebnega vozila, prometna nesreča, požar na balkonu stanovanjske hiše

15. 04. 2021 22:39

Včeraj ob 8.03 je na Cesti Simona Blatnika v Velenju gorelo osebno vozilo. Občani so do prihoda gasilcev že sami omejili požar, gasilci PGD Velenje pa so vozilo pregledali s termo kamero in ga dokončno ohladili z vodo. Osebno vozilo je v celoti uničeno.

Včeraj ob 19.42 sta v Spodnjih Stranicah, občina Zreče, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, nudili pomoč policiji ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi.

Ob 11.02 so gasilci PGE Celje na Smrekarjevi ulici v Celju nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila.

Včeraj Ob 19.26 je v Celju zagorelo na balkonu stanovanjske hiše. Gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje so zavarovali kraj. Ob ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da je zagorel žar na balkonu. Požar so pogasili ter pregledali prostore.

Ob 12.16 so na Trubarjevi v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja in omogočili vstop reševalcem NMP, ki so oskrbeli onemoglo osebo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 1,826 seconds.