Požar uničil uto, trčenji vozil in motornih koles, reševanje iz dvigala (dopolnjeno)

112,

Okoli pol enih popoldan je v Slatini, občina Šmartno ob Paki, zagorela uta. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGD Šmartno ob Paki in Paška vas aktivno varovali bližnjo stanovanjsko hišo, kjer je osmodilo fasado, da ne bi prišlo do širitve požara in uto pogasili. Uta je uničena.

Dodano naknadno (Policijska uprava Celje)

Včeraj, okoli 12.30 ure, so bili policisti obveščeni, da je v Šmartnem ob Paki zagorel pomožni objekt ob stanovanjski hiši. Ogenj je objekt v celoti uničil. Ogenj je poškodoval tudi del fasade stanovanjske hiše in par oken. Po prvih podatkih je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi.

Ob 14.05 sta v Osredku pri Zrečah, občina Zreče, trčila motorno kolo in osebno vozilo. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, odstranili vozili z vozišča, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev NMP. Slednji so ga odpeljali v SB Celje.

Ob 14.11 so na Šaleški cesti v Velenju gasilci PGE Velenje s tehničnem posegom rešili 4 osebe iz okvarjenega dvigala.

Ob 14.30 sta v Šmartnem ob Paki trčila motorno kolo in osebno vozilo. Gasilci PGE Velenje in PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, na motornem kolesu odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP. Ti so jo prepeljali v SB Celje.

Dodano naknadno (Policijska uprava Celje)

Včeraj, okoli 14.30 ure, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Šmartnem ob Paki, v kateri se je huje poškodoval motorist. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja 51-letnega motorista, ki je trčil v osebno vozilo. Motorist se je v trčenju huje poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče so mu izdali plačilni nalog.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje