Požar v celoti uničil osebno vozilo, več požarov suhe trave ter gozdu

08. 03. 2021 19:22

Ob 11.57 so na Kersnikovi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in tako omogočili vstop reševalcem NMP do onemogle osebe. Reševalci NMP so obolelo osebno na kraju oskrbeli in nato prepeljali na nadaljnjo oskrbo v SB. Gasilci so tudi nudili pomoč reševalcem pri prenosu osebe do reševalnega vozila.

Ob 15.34 je v Celju gorela suha trava in podrast. Požar na površini okoli 100 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGE Celje.

Ob 14.37 je v Matkah, občina Prebold, zagorelo osebno vozilo. Požar, ki je v celoti uničil osebno vozilo, so pogasili gasilci PGD Matke in PGD Prebold – Dolenja vas – Marija Reka.

Ob 9.50 je na Blatnem Vrhu, občina Laško, občanki pri kurjenju ogenj ušel izpod nadzora v gozd. Domačini so že sami lokalizirali požar do prihoda gasilcev PGD Laško in PGD Jurklošter, ki so dokončno pogasili požar na površini okoli 150 kvadratnih metrov in preventivno pregledali okolico.

Včeraj ob 18.07 je v Strmci občina Laško gorela suha trava. Požar je delno omejil lastnik, gasilci PGD Laško pa so ga pogasili, pregledali okolico ter s termo kamero pregledali vrtno uto, ki je bila v bližini požara.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 10,042 seconds.