Požar v dimniku in v naravi, padec pri teku na smučeh, zagorel smetnjak

19. 02. 2021 20:21

Ob 11.27 je na tekaški progi v Logarski dolini, občina Solčava, občanka padla pri teku na smučeh in se pri tem poškodovala. Zaradi oddaljenosti od ceste, zasedenosti reševalcev NMP Mozirje in Velenje ter posledično zelo dolgega dostopnega časa reševalcev NMP Mozirje, so posredovali gasilci PGD Solčava, ki so poškodovano oskrbeli in jo do prihoda reševalcev na nosilih prenesli v najbližji objekt.

Ob 11.37 so na Škalski cesti v Slovenskih Konjicah zagorele saje v dimniku objekta. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili goreče saje, s termovizijsko kamero pregledali dimnik in objekt ter odsvetovali kurjenje do obiska dimnikarske službe.

Ob 15.28 sta na celjski obvoznici iz Celja proti Medlogu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno udeleženo osebo pregledali na kraju dogodka.

Ob 15.55 je pred trgovskim centrom na Bežigrajski cesti v Celju zagorela vsebina koša za smeti. Požar so pogasili gasilci PGE Celje.

Ob 15.58 je na Teharski cesti v Celju zagorelo v naravi. Gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje so lokalizirali in pogasili manjši travniški požar.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,749 seconds.