Požar v dimniku, pomoč onemogli osebi, prometna nesreča

14. 01. 2021 09:40

Včeraj ob 22:03 je v Laški vasi pri Štorah v občini Štore zagorelo v dimniku vikenda. Gasilci PGD Štore, PGD Prožinska vas in PGD Svetina so zavarovali kraj požara, tega pogasili, očistili saje in s termovizijsko kamero preventivno pregledali objekt.

Včeraj ob 13:40 so v Andražu nad Polzelo, občina Polzela, gasilci PGD Andraž nad Polzelo nudili pomoč onemogli osebi do prihoda reševalcev NMP.

Včeraj ob 12:43 so v Slomškovi ulici v Slovenskih Konjicah gasilci PGD Zreče iz pokvarjenega dvigala s tehničnim posegom rešili ujeto osebo.

Včeraj ob 15:28 sta v naselju Pristova v občini Dobrna trčili dve vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorje, nudili pomoč policiji in reševalcem pri oskrbi poškodovanih ter počistili cestišče.

Včeraj ob 9:15 so na Cesti Talcev v Velenju gasilci PGD Velenje iz dvigala s tehničnim posegom rešili ujeto osebo.

Danes ob 8:10 so na Mariborski cesti v Celju v vrtcu Tončke Čečeve zaznali vonj po plinu. Osebje je prezračilo objekt pred prihodom gasilcev. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, opravili meritve in ogled. Obveščen je bil vzdrževalec plinovoda Energetika Celje, ki je preveril napeljavo in ventile na območju Gaberja v Celju.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 4,016 seconds.