Požari v naravi, gorelo tudi v hiši

23. 02. 2020 10:54

rp_112logo.jpgOb 8.59 je v Tlakah, občina Rogatec, zagorelo v naravi. Posredovali so gasilci PGD Donačka gora, Rogatec in Dobovec pri Rogatcu, ki so požar omejili in pogasili.

Ob 10.42 sta na Celjski cesti v Vojniku trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine po vozišču ter poškodovani osebi nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so nato poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 12.45 so v Ponikvi, občina Šentjur, gasilci PGD Ponikva in mimoidoča občanka nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so nato obolelo osebo na kraju dokončno oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Ob 14.31 je v Dolu pri Šmarju, občina Šmarje pri Jelšah, zagorela suha trava na površini okoli sto kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Šmarje pri Jelšah.

Ob 15.52 je v bližini Cinkarniške poti v Celju zagorela podrast. Požar na površini okoli 1000 kvadratnih metrov so pogasili PGE Celje in PGD Celje Gaberje.

Ob 23.40 je v Nebišah, občina Podčetrtek, zagorelo na podstrešju stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pristava pri Mestinju in Podčetrtek so požar omejili in pogasili ter prezračili prostore.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,554 seconds.