Poziv kolesarju in morebitnim očividcem nesreče v Žalcu

02. 09. 2016 11:37

S kolesom po ZalcuS Policijske uprave Celje so posredovali poziv vsem, ki so včeraj videli prometno  nesrečo v kateri se je poškodovala kolesarka, povzročitelj prometne  nesreče, tudi kolesar, je s kraja odpeljal ne da bi poškodovani pomagal in dal svoje podatke.

Prometna  nesreča  se  je  zgodila ob 11.40 uri, v Žalcu, v bližini objekta na Velenjski  cesti 15. Med vožnjo po poti namenjeni kolesarjem in pešcem iz smeri  Ložnice  pri  Žalcu  proti  Velenjski  cesti, je med kolesarjema pri vožnji po klancu navzdol, proti Velenjski cesti, prišlo do trčenja. Neznani kolesar je  trčil v zadnji del  kolesa, ki ga je vozila 35-letna kolesarka. Ta je padla in se pri padcu lažje poškodovala, kolesar je po trčenju nadaljeval z vožnjo proti  Žalcu,  ne da bi poškodovani kolesarki  nudil pomoč. Po izjavi kolesarke je imel neznani kolesar zelo kratko pristrižene lase, kolesarske čelade ni uporabljal.

Udeleženega kolesarja pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin  prometne nesreče, pokliče na Postajo prometne policije Celje (03) 572 78 00 oziroma na telefonsko številko 113. Za informacije prosijo tudi vse morebitne očividce.

Povezava k današnjemu poročilu PU Celje (klik!)

*slika je simbolična

zalska-2016-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 2,235 seconds.