Poziv očividcem četrtkove prometne nesreče na Partizanski ulici v Celju


V današnjem jutranjem pregledu dogodkov so policisti PU Celje javnost prosili za pomoč glede podatkov o včerajšnji prometni nesreči, ki se je zgodila na Partizanski cesti v Celju. Obvestilo dopolnjujejo z delnimi podatki o vozilu.

Omenjena prometna nesreča se je zgodila sinoči0 ob 20.35 uri na Partizanski cesti, pri hišni številki  3/a v Celju. Neznana voznica osebnega vozila Volkswagen Passat modre barve,  ki je vozila iz smeri Čopove proti ulici XIV. divizije, je na prehodu za pešce trčila v 28-letno kitajsko državljanko in njenega 3-letnega otroka. Vozilo ima zaradi trčenja poškodovan sprednji desni del.

Voznica, ki je povzročila prometno nesrečo,  je po trčenju na kraju ustavila in peško ter njenega sina odpeljala do njunega doma. Poškodovana peška in otrok sta kasneje poiskala pomoč v celjski bolnišnici, kjer so ugotovili, da se je 28-letna peška v prometni nesreči hudo poškodovala, njen 3-letni sin pa lažje.

Voznico, udeleženo v omenjeni prometni nesreči in vse, ki o prometni nesreči kar koli vedo, policisti prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje (03 54 26 450), na tel številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

(Fotografija je simbolična)