Poziv očividcem prometne nesreče s pobegom


Po poročanju PP PU Celje se je sinoči ob 22.12 uri na regionalni cesti v naselju Parižlje  zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen Polo 1.0, reg. št. CE F3-351 in neznani voznik neznanega kosa z motorjem, neznane barve in neznanih registrskih številk.

Do nesreče je prišlo v neposredni bližini stanovanjske hiše Parižlje št. 12, kjer je križišče regionalne in lokalne ceste. Voznik osebnega vozila je vozil po regionalni cesti. Ko je pripeljal v bližino križišča je iz njegove desne smeri pripeljal neznani voznik kolesa z motorjem. Voznik osebnega avtomobila je trčil v zadnji del kolesa z motorjem. Po trčenju je voznik kolesa z motorjem padel, se takoj pobral in odpeljal s kraja prometne nesreče.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti prosijo vse, ki ste prometno nesrečo morda videli ali o njej karkoli veste, da pokličete na telefonsko številko Policijske postaje Žalec 03 713 47 00 oziroma na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

(Fotografija je simbolična)