Preglavice z zamašenimi odtoki, 3 PGD na požar v gospodarskem poslopju

26. 12. 2020 07:27

Včeraj sta ob 9.29 v kraju Ogorevc, občina Štore, meteorna voda in mulj zamašila odtok meteornih vod, zato je voda ogrožala stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci PGD Prožinska vas, ki so prebili odtok, ga očistili ter odvrnili vodo od hiše.

Ob 13.21 je v kraju Koroška vas na Pohorju v občini Zreče pri stanovanjski hiši zamašilo cev za meteorne vode. Posredovali so gasilci PGD Gorenje pri Zrečah, ki so odmašili cev in sprostili pretok vode.

Ob 15.27 je v kraju Rakovec, občina Šmarje pri Jelšah, zagorel gospodinjski aparat v gospodarskem poslopju. Posredovali so gasilci PGD Šentvid pri Grobelnem, Šmarje pri Jelšah in Sv. Štefan, ki so požar pogasili, prezračili prostor, iznosili stvari iz prostora zaradi zaščite ter opravili kontrolo celotnega objekta. V intervenciji sta se gasilca nadihala dima in sta sama poiskala zdravniško pomoč. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 17.18 je v kraju Draža vas, občina Slovenske Konjice, zaradi zamašenega odtočnega jaška zalilo kletne prostore stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Draža vas.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,073 seconds.