Pregled garažne hiše zaradi CO, vozilo v pešca

08. 02. 2019 07:52

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 13.24 se je na Rogli v občini Zreče poškodoval smučar. Reševalci na smučišču so poškodovanega oskrbeli in prepeljali do reševalnega vozila. Reševalci NMP Slovenske Konjice so poškodovanega smučarja odpeljali v bolnišnico.

Ob 15.37 se je v garažni hiši v Rogaški Slatini, sprožil detektor ogljikovega monoksida. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so pregledali celotno garažno hišo ter opravili meritve za morebitno prisotnost povečanih vrednosti ogljikovega monoksida, katerih pa niso zaznali. Po vsej verjetnosti gre za okvaro sistema, zato je bila obveščena pristojna služba.

Ob 16.52 je v Ulici XIV. divizije v Celju osebno vozilo zbilo pešca. Reševalci NMP Celje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 20.08 so v naselju Dobrič, občina Polzela, zagorela zložena drva ob stanovanjski hiši. Gasilci PGD Andraž nad Polzelo, Polzela in Ločica ob Savinji so požar, ki je poškodoval okni in okoli 15 kvadratnih metrov, pogasili.

Ob 20.18 je v Polenah, občina Slovenske Konjice zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Gasilci PGD Slovenske Konjice so požar pogasili, prostore pregledali s termovizijsko kamero in jih prezračili.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,854 seconds.