Preminula oseba, helikoptersko reševanje po nesreči na cesti, neuspešna reanimacija

03. 03. 2019 11:57

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 14.24 v Kasazah, občina Žalec, gasilci PGD Liboje -Kasaze ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše, kjer se je nahajala preminula oseba.

Ob 17.35 sta na glavni cesti Letuš – Ljubno ob Savinji v Nazarjah trčili osebni vozili. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, odklopili akumulatorja, z absorbentom posuli razlite motorne tekočine, varovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč policiji ter reševalcem NMP Mozirje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli, v UKC Ljubljana pa sta poškodovanca s helikopterjem prepeljala posadka helikopterja Slovenske vojske in dežurna ekipa HNMP Brnik.

Ob 18.32 je v Mariji Reki v občini Prebold v mešanem gozdu gorela podrast na površini pol hektarja. Gasilci PGD Prebold-Dolenja vas-Marija Reka, Sv. Lovrenc, Čeče, Trbovlje in Gasilskega zavoda Trbovlje so požar pogasili, prekopali posamezna žarišča in jih polili z vodo.

Ob 9.14 so v Pečovniku v občini Celje, gasilci PGE Celje nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri reanimaciji obolele osebe. Oseba je kljub hitri intervenciji umrla.

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 0,695 seconds.