Prenos s koritastimi nosili, padec z lestve

24. 10. 2020 07:08

Včeraj je ob 00.30 v naselju Lokarje, občina Šentjur, na regionalni cesti Dramlje-Šentjur osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGE Celje so zavarovali in razsvetlili kraj nezgode, odklopili akumulator na vozilu in nudili pomoč RP Šentjur in policiji .Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo odpeljali v SB Celje.

Ob 02.57 so nas dežurni pri Komunali Mozirje obvestili, da je v Mozirju prišlo do okvare na vodovodnem omrežju, zato bodo občani Mozirja brez pitne vode. Dežurni napako odpravljajo.

Ob 10.38 so v naselju Zastranje v občini Šmarje pri Jelšah gasilci PGD Šmarje pri Jelšah nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu poškodovane osebe. S pomočjo koritastih nosil so osebo prenesli iz hleva do reševalnega vozila.

Ob 17.10 je na Mestnem trgu v Šentjurju zagorelo v 80-litrskem zabojniku z mešanimi komunalnimi odpadki. Gasilci PGD Šentjur so pogasili ogenj in preprečili širitev požara.

Ob 17.23 so v Dolu pod Gojko, občina Vojnik, gasilci PGD Frankolovo nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu poškodovane osebe, ki je padla iz lestve.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,313 seconds.