Preobremenjena elektroinstalacija, težave z meteorno vodo, požar v bloku

08. 12. 2018 09:39

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 20.13 je na vinskogorskem klancu, občina Velenje, zaradi pregretega motornega olja kadilo iz osebnega vozila. Gasilci PGD Velenje in Vinska Gora so razsvetljevali in zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu ter posuli razlito motorno olje z absorbentom. Poškodovanih ni bilo.

Ob 20.34 so v Zgornjih Grušovljah v občini Žalec zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šempeter so goreče saje pogasili, dimnik ohladili in temeljito očistili, ter ga preventivno pregledali s termo kamero.

Ob 21.03 se je na Prešernovi ulici v Celju, v stanovanjskem objektu zaradi preobremenjenosti smodila električna instalacija. Gasilci PGE Celje so odklopili električno napajanje in o dogodku obvestili dežurno službo elektro podjetja.

Danes je ob 7.09 v Pohorski ulici, občina Celje, meteorna voda skozi poškodovano streho tekla v objekt. Pri tem je prišlo do poškodb inventarja v dveh stanovanjih. Posredovali so gasilci PGE Celje. S folijo so zaščitili inventar ter postavili posode za lovljenje deževnice.

Ob 10.40 je na Novem trgu v Celju zaradi gradbenih del zagorelo v kletnih prostorih večstanovanjske stavbe. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno. Pogasili so požar ter prezračili in pregledali objekt. Evakuacija stanovalcev ni bila potrebna prav tako nihče ni bil poškodovan.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 2,920 seconds.