Prevrnjen traktor ter nesreča pri delu, težave povzročali drevesi

112,

Včeraj sta se pri delu poškodovali dve osebi, prav tako pa sta težave povzročali dve drevesi, ki so ju morali gasilci odstraniti.

Včeraj nekaj do šeste ure zvečer se je v naselju Rifnik, ki spada pod občino Šentjur, oseba prevrnila s traktorjem. Ponesrečencu so na pomoč hitro priskočili domačini ter ga potegnili izpod traktorja. Na kraj dogodka so odhiteli tudi gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, pregledali traktor in pomagali reševalcem NMP Šentjur, ki so poškodovanega prepeljali v SB Celje.

Nesreča pri delu pa se je včeraj dopoldne zgodila še v Boletini, ki se prav tako nahaja v občini Šentjur. Oseba se je poškodovala pri delu v gozdu, na pomoč pa so ji priskočili gasilci PGD Ponikva, ki so pomagali reševalcem NMP Celje ter Šentjur pri oskrbi in prenosu osebe iz gozda do reševalnega vozila.

Včeraj težave povzročali tudi drevesi

Na petkovo popoldne pa sta težave povzročali tudi drevesi. Okoli četrte ure je v naselju Bele vode, ki se nahaja v občini Šoštanj, drevo padlo na daljnovod. Na kraj dogodka so odhiteli gasilci PGD Šoštanj ter zavarovali okolico, požagali drevo in ga odstranili z daljnovoda. Prisoten je bil tudi dežurni delavec Elektro Celje.

Do nesreče pa k sreči ni prišlo na Frankolovem, kjer je staro nagnjeno drevo ogrožalo magistralno cesto. Tega so odstranili gasilci PGD Frankolovo.