Pri izogibanju tovornemu vozilu na bok, …

13. 06. 2018 22:00

rp_112logo.jpgOkoli 14.30 je Pristavo pri Mestinju v občini Podčetrtek zajelo neurje z obilnimi padavinami. Gasilci PGD Pristava pri Mestinju so preusmerili tok meteorne vode s proti poplavnimi vrečami in s tem obvarovali stanovanjsko hišo in gospodarsko poslopje pred zalitjem.

Ob 15.17 je helikopter Letalske policijske enote z medicinsko ekipo iz Maribora poletel v celjsko bolnišnico, od koder je prepeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana.

Ob 15.48 so se v Zahomcih, občina Vransko, v dimniku stanovanjske hiše vnele saje. Domačini so dimniški požar pogasili z gasilnim aparatom pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Vransko so pregledali tuljavo s termo kamero in odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Ob 16.04 se je na Rimski cesti v Laškem pri izogibanju tovornemu vozilu osebno vozilo prevrnilo na bok. Celjski poklicni gasilci in gasilci PGD Laško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu in očistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Laško so poškodovano osebo oskrbeli na kraju dogodka in jo z reševalnim vozilom prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Ob 16.29 so v Kristan Vrhu v občini Šmarje pri Jelšah gasilci PGD Kristan Vrh odpravljali posledice neurja z močnim dežjem. Gasilci so očistili cestišče pri osnovni šoli, pokopališču in na relaciji Kristan vrh-Grliče.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 0,861 seconds.