Pri Konjicah trk z motoristom (dopolnjeno), pri Velenju z motoristko (dopolnjeno), požar ob Teharski cesti

18. 04. 2020 07:03

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 11.59 v kraju Spodnje Preloge, občina Slovenske Konjice, trčila motorist in voznik osebnega vozila. Reševalci RP Slovenske Konjice so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju dogodka. Gasilci PGD Slovenske Konjice so nudili pomoč reševalcem, ostala pomoč ni bila potrebna. Na kraju dogodka so bile pristojne službe.

Dodano naknadno

V prometni nesreči se je lažje poškodovala sopotnica na motornem kolesu. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik motornega kolesa, ki je vozi iz smeri Slovenskih Konjic, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad motornim kolesom in padel. Vozniku, ki se pri padcu ni poškodoval smo zaradi povzročitve prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Ob 16.54 so na Teharski cesti v Celju gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje pogasili okoli 3500 kvadratnih metrov travnate površine.

Ob 17.09 sta v naselju Vinska Gora, občina Velenje, trčila osebno vozilo in motoristka. Motoristka je bila v trčenju poškodovana in je bila odpeljana v SB Celje. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, posuli razlite tekočine, usmerjali promet, nudili pomoč reševalcem NMP, policiji in odstranili motorno kolo na vozilo vlečne službe.

Dodano naknadno

31-letni voznik kolesa z motorjem, ki je pripeljal s smeri Prelske, je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v kovinski steber ob cesti, nato ga je zaneslo še v parkirano osebno vozilo. Voznik, ki ni uporabljal zaščitne čelade, se je v trčenju hudo poškodoval.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,305 seconds.