Pri menjavi gume vozilo stisnilo osebo, poškodba pri padcu iz konja, požar v gozdu…

01. 03. 2021 18:13

Včeraj ob 11.18 je v Podvolovljeku, občina Luče, pri jahanju oseba padla s konja in se poškodovala. Oskrbeli so jo reševalci iz ZD Mozirje, posadka s helikopterjem SV pa jo je v spremstvu dežurne ekipe HNMP na Brniku prepeljala v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Luče so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Ob 15.02 je v Kaplji vasi v občini Prebold zagorel travnik in nizko grmičevje. Gasilci iz PGD Kaplja vas in PGD Prebold so zavarovali kraj ter pogasili požar.

Včeraj ob 10.26 je v Šaleku, občina Velenje, v večstanovanjskem objektu obstalo dvigalo. Gasilci PGD Velenje so s tehničnim posegom iz dvigala rešili dve ujeti osebi.

Ob 2.06 je v Petrovčah v občini Žalec v stanovanjski hiši iztekala voda. Gasilci PGD Dobriša vas-Petrovče so zaprli ventil in posesali vodo.

Včeraj ob 15.46 je v Lokovini, občina Dobrna, gorela suha trava. Gasilci PGD Dobrna so travniški požar na površini približno 0,5 ha omejili in pogasili.

Ob 11.39 je v Tovstem, občina Laško, zagorelo v naravi. Ogenj se je razširil na približno 3 hektarje mešanega gozda. Posredovali so gasilci iz PGD Laško, PGD Rečica, PGD Rimske Toplice in PGD Sedraž. Požar so pogasili in sanirali požarišče. Reševalci NMP Laško so občanko, ki se je nadihala dima in utrpela lažje opekline prepeljali v bolnišnico.

Ob 11.37 je v Bukovžlaku v občini Celje med menjavo gume tovorno vozilo stisnilo osebo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, s tehničnim posegom izpod vozila rešili osebo in pomagali reševalcem pri oskrbi. Reševalci NMP Celje so osebo prepeljali v SB Celje.

Foto: FB/Operativna enota PGD Prebold

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,631 seconds.