Pri oranju naletel na eksplozivna telesa, z avtom v kolesarja

02. 05. 2018 06:47

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 13.04 helikopter Slovenske vojske v spremstvu zdravniške ekipe prepeljal inkubator z novorojenčkom iz SB Celje v UKC Ljubljana.

Ob 15.33 je v Dobrnežu v občini Slovenske Konjice občan pri oranju njive s traktorjem našel dva kosa neeksplodiranih ubojnih sredstev. Posredovala sta pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Zahodno-štajerske regije, ki sta pirotehniko identificirala in jo varno odstranila. Z detektorjem kovin sta pregledala 20 kvadratnih metrov površine in naletela še na en NUS. Nevarne najdbe so bile prepeljane v začasno skladišče do uničenja.

Ob 17.01 je v Florjanu, občina Šoštanj, voznik z osebnim vozilom zbil kolesarja. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj in nudili pomoč policiji. Reševalci NMP Velenje so poškodovanega kolesarja prepeljali v SB Celje.

Ob 20.08 je na Celjski cesti v Rogaški Slatini zagorelo pri motornem delu osebnega vozila. Gasilci PGD Rogaška Slatina in Steklarna Rogaška Slatina, so ogenj pogasili, s termo kamero pregledali vozilo, do prihoda policije usmerjali promet in odstranili vozilo z cestišča.

Ob 5.41 je na Dobojski ulici v Celju v kopalnici stanovanjske hiše počila vodovodna cev. Gasilci PGE Celje so zaprli dovod vode in izčrpali vodo iz stanovanja.

magnifico-celje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 0,957 seconds.