Pri padcu poškodovan otrok, pri prometnih nesrečah več poškodovanih, dimniški požar

23. 02. 2021 16:07

Včeraj ob 17.34 se je na Rogli v občini Zreče pri padcu po stopnicah poškodoval otrok. Reševalci NMP so ga oskrbeli, posadka s helikopterjem SV z dežurno ekipo HNMP na krovu pa ga je odpeljala v UKC Ljubljana.

Včeraj ob 17.15 so v Radani vasi, občina Zreče, gasilci PGD Zreče s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala obolela oseba. Reševalci NMP so jo oskrbeli in prepeljali v celjsko bolnišnico.

Včeraj ob 21.07 so v naselju Slivno, občina Laško, gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Laško in PGD Rečica so pogasili požar, pregledali objekt s termovizijsko kamero, izmerili prisotnost ogljikovega oksida ter očistili dimnik. Zaradi vidnih poškodb na dimni tuljavi so odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Včeraj ob 12.56 sta na Cesti Janeza Cvirna v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP, z absorbentom posuli po izteklih tekočinah na cestišču in odklopili akumulatorja. Dve osebi sta se poškodovali. Reševalci NMP Celje so ju oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Včeraj ob 17.01 sta v Kidričevi ulici v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine in vozilo umaknili s ceste. Reševalci NMP so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 0,835 seconds.