Pri Preboldu avto v hišo; trčenje tudi na avtocesti (dodatno: pogin rib pri Letušu)

08. 07. 2017 23:13

V popoldanskem času sta se na Celjskem zgodili dve prometni nesreči.

Ob 14.20 se je v Latkovi vasi, občina Prebold, osebno vozilo zaletelo v drog javne razsvetljave, nato ga je odbilo v stanovanjsko hišo in se prevrnilo na streho.

Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč poškodovanemu do prihoda reševalcev NMP Celje, očistili cestišče z vpojnimi sredstvi in postavili osebno vozilo nazaj na kolesa. Ena oseba je bila poškodovana in prepeljana v SB Celje. Uničena je električna omarica na stanovanjski hiši ter uničeno osebno vozilo. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 19.34 se je na avtocesti Celje–Maribor pri počivališču Zima, občina Šentjur, zgodila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi osebni vozili.

Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, počistili razlite motorne tekočine ter nudili pomoč policistom in reševalcem. Reševalci NMP Celje so dve poškodovani osebi prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Dodano naknadno

Ob 20.28 je v Letuški strugi v občini Braslovče prišlo do pogina rib. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so ob pregledu obrežja in meritev onesnaženosti ugotovili, da je test negativen in da ni prisotna nevarna snov. Obveščena je bila tudi ribiška družina Šempeter. Poginulo je manjše število rib.

flos-polsi-2017

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,921 seconds.