Pri prometni nesreči ter planinarjenju ponesrečenca utrpela smrtne poškodbe

26. 04. 2021 00:37

Včeraj ob 19.44 je v Primožu pri Ljubnem v občini Ljubno ob Savinji osebno vozilo zdrsnilo po brežini približno 150 metrov v globino. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, z vrvno tehniko avto izvlekli na cestišče in prenesli osebo do reševalcev NMP Mozirje. Oseba je preminula.

Včeraj ob 9.51 je na območju Velikega Rogatca v Krnici v občini Luče planinec zdrsnil v globino in pri tem umrl. Posredovali so reševalci GRS Celje in helikopter LPE. Planinca so s pomočjo vitla dvignili v helikopter in ga prepeljali do Luč, kjer so ga prevzele pristojne službe.

Včeraj ob 12.54 je v Podgorju v občini Celje zagorel plinski žar. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so plinski žar pogasili ter pregledali okolico.

Včeraj ob 2.59 je v Tepanjah, občina Slovenske Konjice, zagorela fasada na stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Tepanje, Slovenske Konjice in Draža vas, ki so požar omejili in pogasili, prezračili prostore in pregledali objekt. V požaru je bilo uničeno približno okoli 40 kvadratnih metrov fasade, okno in vhodna vrata.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,232 seconds.