Priprli velenjskega preprodajalca drog (foto)

20. 07. 2020 14:37

Velenjski policisti so konec prejšnjega tedna k preiskovalnemu sodniku privedli 33-letnega Velenjčana, osumljenega preprodaje prepovedanih drog. Velenjčan ostaja v priporu. 

Kot so sporočili s PU Celje, so imeli policisti 33-letnika v postopku 3. julija zvečer. Pri sebi je imel manjši zaklenjen sef. Le tega so mu zasegli in ga v nadaljevanju na podlagi odredbe sodišča pregledali.

V sefu je imel nekaj manj kot dva grama prepovedane droge MDMA, dobrih 8 gramov konoplje in dobrih 43 gramov amfetaminov. Po preiskavi sefa so velenjski policisti pri osumljenemu opravili še hišno preiskavo ter našli in zasegli več pripomočkov za uživanje in preprodajo prepovedanih drog.

V preiskavi so ugotovili še, da je 33-letni Velenjčan v zadnjem letu storil vsaj sedem kaznivih dejanj s področja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

V letu 2019 in v začetku letošnjega leta so mu policisti že zasegli več prepovedane droge amfetamin in konoplje. Osumljeni je drogo med drugim naročal tudi preko spleta iz tujine. V Belgiji so policisti odkrili večjo količino prepovedane droge LSD, ki je bila naslovljena nanj.

Za vseh sedem kaznivih dejanj mu je je preiskovalni sodnik odredil pripor.

foto: PU Celje

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 2,147 seconds.