Prometna nesreča, več poškodb pri sankanju, požara v dimniku

16. 01. 2021 10:25

Včeraj ob 21:27 so v Lučah zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Saje so pogorele pred prihodom gasilcev PGD Luče. Ti so opravili ogled okolice dimnika.

Včeraj ob 17:23 se je v Preboldu občan poškodoval na sankališču. Gasilci PGD Prebold-Dolenja vas-Marija reka so poškodovanca oskrbeli na kraju dogodka ter ga pripeljali do gasilskega doma, kjer so ga prevzeli reševalci NMP Celje.

Včeraj ob 13:07 so v naselju Stenica v občini Vitanje zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Vitanje so požar, ki je poškodoval dimnik, pogasili in pregledali dimnik s termovizijsko kamero.

Včeraj ob 19:46 so na Rimski cesti v Laškem trčila tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP, posipali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorje in očistili cestišče. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Včeraj ob 21:24 so se v naselju Marija Gradec v občini Laško pri sankanju poškodovale tri osebe. Reševalci NMP Laško so poškodovane oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 5,238 seconds.