Puščalo iz plinohrama, neurje

03. 05. 2020 11:29

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 2.51 na Zdraviliški cesti v Podčetrtku prišlo do močnega puščanja plina iz plinohrama. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina, ki so zavarovali kraj dogodka, nato pa po navodilih vzdrževalca zaprli ventile. Na kraj dogodka je prišel predstavnik vzdrževalca, ki je sistem v izogib ponovnega puščanja razbremenil.

Ob 5.35 je v ulici Skozi gaj v Preboldu gasilec PGD Prebold-Dolenja vas-Marija Reka ob pomoči svojca nudil pomoč obolelemu občanu, ki se ni mogel pobrati.

Ob 10.50 so gasilci PGD Laško zaprli vodovodni ventil na kotličku v stanovanju na Savinjskem nabrežju v Laškem in obvestili upravnika stanovanja, da odpravi napako.

Ob 15.38 je območje Šentvida pri Grobelnem, občina Šmarje pri Jelšah, zajelo neurje. Gasici PGD Šentvid pri Grobelnem so čistili meteorne jaške in cestišča. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 15.47 so gasilci PGD Dobrna v naselju Vinska Gorica, občina Dobrna, pomagali reševalcem NMP Celje pri prenosu preminule osebe. Obveščene so bile pristojne službe.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 2,627 seconds.