Razneslo grelnik, izčrpavanje olja, poškodba vodovodne cevi

09. 09. 2017 09:08

Včeraj so imeli gasilci največ opravka z raznimi tekočinami.

Včeraj je ob 10.15 je na Tavčarjevi cesti v Velenju osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, potegnili in postavili vozilo na cestišče ter pomagali vlečni službi. Poškodovanih ni bilo.

Ob 14.59 je v kopalnici stanovanjskega objekta na Bevkovi cesti v Celju razneslo električni grelnik vode. Gasilci PGE Celje in Ostrožno so odklopili elektriko, pogasili grelnik in pregledali ter prezračili stanovanje. Zaradi eksplozije v kopalnice je razbilo okno, katerega steklo je poškodovalo tri parkirana osebna vozila. Kopalnica v izmeri pet kvadratnih metov je v celoti uničena. Poškodovanih ni bilo.

Ob 15.30 so gasilci PGE Celje v kraju Repno, občina Šentjur, izčrpali okoli 600 litrov olja iz lovilca kurilnega olja poškodovane cisterne. Negativnega vpliva na okolje ni bilo.

Ob 15.51 je na Mariborski cesti v Celju v trgovskem centru pri gradbenih delih prišlo do poškodbe vodovodne cevi z vročo vodo. Gasilci PGE Celje so zaprli glavni ventil in iz hodnika trgovskega centra posesali okoli 300 litrov vode.

Ob 16.14 je na Šaleški cesti v Velenju v večstanovanjski stavbi prišlo do izliva vode iz radiatorja. Gasilci PGD Velenje so ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli stanovanje, dežurni delavec Vodovod-Velenje je zaprl glavni ventil, gasilci pa so posesali izteklo vodo in obvestili lastnika.

polovicka_celje_klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 0,413 seconds.