Relativno miren konec tedna za gasilce in reševalce

09. 04. 2017 22:27

Drugi aprilski konec tedna so imeli gasilci in reševalci sorazmerno malo posredovanj.

V soboto je ob 16.06 v Badovinčevi ulici v Celju iz neznanega vzroka osebno vozilo zapeljalo na brežino reke Savinje. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč policiji in vlečni službi pri nakladanju poškodovanega osebnega vozila.

Ob 17.42 se je v Škapinovi ulici v Celju smodila pozabljena hrana na štedilniku. Gasilci PGE Celje so s tehničnim posegom vstopili v stanovanje in omogočil vstop lastniku stanovanja. Požara ni bilo.

V nedeljo je ob 11.58 na Dečkovi cesti v Celju iz motornega kolesa iztekalo olje. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so posipali cestišče z vpojnimi sredstvi.

Ob 17.31 je v Spodnji Rečici, občina Rečica ob Savinji, padel kolesar. Oskrbeli so ga reševalci NMP Mozirje in ga prepeljali na nadaljnjo zdravljenje v SB Celje.

Ob 18.37 je v Krnici, občina Luče, zagorelo v gozdu. Požar so pogasili gasilci PGD Luče. V pripravljenosti so bili gasilci PGD Okonina , Ljubno ob Savinji in Radmirje. Požar je povzročil škodo na površini približno 200 kvadratni metrov gozda in podrasti.

hokej-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,793 seconds.