Reševanje iz dvigala in zaprtega avta

03. 08. 2020 07:20

Včeraj je ob 4.23 na Ljubljanski cesti v Celju v stanovanju iztekala voda iz radiatorja. Posredovali so gasilci PGD Celje, ki so zaprli ventil ter tako preprečili nadaljnje iztekanje.

Ob 6.10 je na avtocesti pri Ločici pri Vranskem, občina Vransko, prišlo do prometne nesreče osebnega vozila, v kateri se je poškodovala ena oseba. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so odklopili akumulator, sanirali cestišče ter opravili preventivni pregled kraja nesreče. Poškodovano osebo so oskrbeli reševalci NMP Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 9.37 je v objektu na Cesti talcev v Velenju oseba ostala ujeta v kabini okvarjenega dvigala. Iz nje so jo s tehničnim posegom rešili gasilci iz PGD Velenje in dvigalo izklopili.

Ob 11.12 so v Velenju ob jezeru gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila v katerem se je nahajal otrok.

Ob 13.07 je posadka s helikopterjem SV z medicinsko ekipo na krovu poletela v Topolšico, občina Šoštanj, in iz tamkajšnje bolnišnice prepeljala obolelo osebo v UKC Ljubljana.

Ob 15.17 je zagorela elektro omarica v stanovanjskem objektu na Goriški cesti v Velenju. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj dogodka do prihoda dežurne električarja na kraj. Požar so pred tem omejili in pogasili stanovalci sami. na Goriški cesti v Velenju. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj dogodka do prihoda dežurne električarja na kraj. Požar so pred tem omejili in pogasili stanovalci sami.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,007 seconds.