Reševanje iz dvigala, gorelo na terasi

30. 08. 2019 13:39

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 17.12 gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom rešili ujeto osebo iz dvigala na Tomšičevi cesti v Velenju. Poškodovanih ni bilo.

Ob 18.54 je na Partizanski cesti v Celju zagorelo na pokriti terasi. Gasilci PGE Celje so vstopili preko ograje in pogasili požar ter požarišče pregledali s termovizijsko kamero.

Danes sta ob 8.05 na Cesti na Ostrožno v Celju gasilca PGE Celje s tehničnim posegom odprla osebno vozilo, v katerega se je po nesreči zaklenil otrok.

Ob 11.43 je v Globokem v občini Laško zagorelo v kuhinji gostinskega lokala. Požar so začeli gasiti zaposleni in gostje lokala. Gasilci PGD Rimske Toplice in Laško so požar dokončno pogasili, iznesli zgorelo kuhinjsko pohištvo in naprave, objekt pregledali s termo kamero, prezračili prostore in opravili meritve prisotnosti monoksida. Pri začetnem gašenju se je ena oseba nadihala dima in so jo oskrbeli reševalci NMP Laško.

Ob 12.35 je v Drapšinovi ulici v Celju padel kolesar in se poškodoval. Gasilci PGE Celje so poškodovanemu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Celje. Reševalci NMP Celje so poškodovanega odpeljali v SB Celje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,138 seconds.