Reševenje iz dvigala, trk tovornjaka z natovorjenim govedom (dopolnjeno)

16. 12. 2019 10:32

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 13.14 v Galiciji, občina Žalec, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Zavrh pri Galiciji in Velika Pirešica so požar pogasili, za dokončno sanacijo dimnika pa bo poskrbela dimnikarska služba.

Ob 18.48 so na Kardeljevem Trgu v Velenju gasilci PGD Velenje iz okvarjenega dvigala večstanovanjskega objekta rešili dve osebi.

Danes se je ob 2.09 v Mariborski ulici v Celju zgodila prometna nesreča z udeležbo tovornega vozila. Gasilci PGE Celje so skupaj s policisti zavarovali kraj dogodka in s tehničnim posegom rešili voznika tovornega vozila. Poškodovanec je bil prepeljan v UKC Celje. Govedo je odpeljalo drugo tovorno vozilo.

Dodano naknadno

48-letni voznik tovornega vozila je vozil po Mariborski cesti v Celju iz smeri avtoceste proti centru mesta. Ker vozila ni vozil po sredini prometnega pasu, je na Mariborski cesti trčil v drog semaforja. Pri tem se je huje telesno poškodoval in je ostal na zdravljenju v SB Celje. Pri nesreči je bilo poškodovano pet živih živali (bikov), ki jih je voznik vozil na tovornem vozilu.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,853 seconds.