Roparja, ki je včeraj oropal pošto v Polzeli, policisti še iščejo

28. 06. 2012 11:11

Na območju Policijske uprave (PU) Celje je bil včeraj v popoldanskih urah storjen rop v poslovalnici pošte v Polzeli. Policisti PU Celje so posredovali obvestilo o dogodku.

Včeraj, 27. 6. 2012, ob 14:51, so bili policisti na Operativno komunikacijskem centru PU Celje obveščeni o ropu pošte v Polzeli. Neznani storilec, visok okoli 180 centimetrov, čokate postave, z modrimi očmi in brki ter močno poraščen po rokah, je zamaskiran s kapo z izrezom za oči in oborožen s pištolo vstopil v poslovalnico pošte in odnesel do sedaj še neznano manjšo količino denarja.

Po ropu je pobegnil iz prostorov pošte, kjer se je na zadnji strani zgradbe poskušal odpeljati s kolesom z motorjem last Pošte Slovenije, vendar ga ni uspel spraviti v pogon, zato ga je odvrgel na bližnjem parkirnem prostoru in peš pobegnil s kraja. Večje število policijskih patrulj in kriminalistov iz različnih policijskih enot PU Celje je nemudoma blokiralo območje in poostreno izvajalo kontrole oseb. Pri iskanju  storilca je sodelovala tudi posadka helikopterja Letalske enote policije.

Storilec do danes še ni bil prijet, zato policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, da pokličejo na interventno številko 113 na PU Celje.

Oznake: , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,098 seconds.