S traktorjem zapeljal v drevesa, v prometni nesreči poškodovan motorist

05. 06. 2021 23:00

Ob 14.20 je v Zbelovski gori v občini Slovenske Konjice voznik s traktorjem zapeljal s cestišča na travnik in se po nekaj sto metrih zaustavil med drevesi v gozdu. Gasilci PGD Slovenske Konjice in Loče so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu ponesrečenca do reševalnega vozila, preprečili iztekanje motornih tekočin in odklopili akumulator. Reševalci NMP Slovenske Konice so poškodovanega oskrbeli in prepeljali do športnega letališča Senožet. Tam so ga prevzeli reševalci ekipe HNMP Maribor in ga s helikopter SV prepeljali na zdravljenje v bolnišnico.

Ob okoli 16.30 uri je v Šmartnem ob Dreti v občini Nazarje meteorna voda poplavila več objektov ter nogometno igrišče. Gasilci PGD Šmartno ob Dreti so črpali vodo iz objektov.

Ob 19.05 sta v Veliki Pirešici v občini Žalec trčila osebno vozilo in motorist. Gasilci PGE Celje in PGD Velika Pirešica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so poškodovanega motorista pregledali na kraju nesreče in ga odpeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,815 seconds.