Še ena smrt v delovni nesreči, nočni trk

18. 06. 2020 08:55

Včeraj sta ob 5.59 na avtocesti Celje–Maribor, za cestninsko postajo v Tepanju, občina Slovenske Konjice, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice in PGD Slovenska Bistrica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom očistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Slovenske Konjice so tri poškodovane osebe prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Ob 18.05 so v naselju Lipje v občini Velenje gasilci PGD Vinska Gora z drevesa odstranili večjo suho vejo, ki se je odlomila in obvisela na vejah in ogrožala mimoidoče.

Ob 20.04 se je v podjetju v naselju Teharje, občina Celje, vlak na industrijskih tirih poškodoval delavca. Kljub hitri intervenciji reševalcev RP Celje je delavec podlegel poškodbam. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 21.55 so gasilci PGE Celje v Zoisovi ulici v Celju nudili pomoč invalidni osebi v stanovanjskem objektu.

Danes sta ob 1.24 v Špeglovi ulici v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, nudili pomoč avtovleki pri nalaganju vozil in VOC-u pri čiščenju vozišča. Poškodovanih oseb ni bilo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,732 seconds.