Smrt pri delu v gozdu, dvakrat gorelo pri železnici

26. 02. 2019 23:59

rp_112logo.jpgDanes sta ob 11.01 v Kristan Vrhu, občina Šmarje pri Jelšah, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Šmarje pri Jelšah so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli iztekle motorne tekočine na cestišču z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč reševalcem NMP Šmarje pri Jelšah pri oskrbi poškodovane osebe.

Ob 13.03 se je v kraju Črnova, občina Velenje, zgodila nesreča v gozdu pri spravilu lesa, v kateri je ena oseba podlegla poškodbam. Posredovali so gasilci PGD Velenje, Vinska Gora in Bevče, ki so zavarovali kraj nesreče, usmerjali promet, podrli drevo, ki je ogrožalo reševanje ter izpod kmetijsko delovnega priključka izvlekli ponesrečenega. Na kraju so bili tudi reševalci NMP Velenje in pristojne službe.

Ob 14.24 je v Spodnjih Lažah, občina Slovenske Konjice, ob železniški progi zagorela suha trava. Gasilci PGD Slovenske Konjice in Zbelovo so ogenj v dolžini približno petsto metrov pogasili ter pregledali okolico.

Ob 18.11 je v Bobovem, občina Šentjur, iz zaenkrat neznanega vzroka zagorelo ob železniški progi. Požar na površini okoli 300 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Ponikva in Dolga Gora.

vita-mavric-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,412 seconds.