Sneg ogrožal gospodarsko poslopje, zagorel avto

25. 02. 2018 23:37

Ob 10.33 je v Grajski vasi, občina Braslovče, teža snega ogrožala strešno konstrukcijo na kmetijskem objektu. Posredovali so gasilci PGD Grajska vas in Žalec, ki so očistili sneg s strehe.

Ob 11.42 so v Kokarjah, občina Nazarje, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Gorica ob Dreti, ki so z gasilniki na prah pogasili goreče saje in očistili dimno tuljavo, gasilci PGD Nazarje pa so s termovizijsko kamero pregledali dimnik ter okolico.

Ob 12.50 je v Milčinskega ulici v Celju zagorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Škofja vas, ki so pogasili požar v motornem delu vozila in odklopili akumulator.

Ob 20.11 so v Ločici pri Vranskem zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Ločica pri Vranskem, Vransko, Prekopa in Tešova so saje pogasili ter s termovizijsko kamero pregledali dimnik.

Danes je ob 0.12 v Stantetovi ulici v Velenju počila glavna vodovodna cev. Voda je zalila del ulice in Šaleško cesto. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so nudili pomoč komunalni službi ter policiji pri zapiranju ventila in usmerjanju prometa.

Ob 01.26 so gasilci PGE Celje na Ljubljanski cesti v Celju zaprli ventil na radiatorju večstanovanjskega objekta, iz katerega je iztekala voda.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,065 seconds.