Tovorno vozilo v ograjo, reševanje v trgovskem centru

27. 11. 2020 07:59

Včeraj je ob 13.10 na avtocesti za izvozom Šempeter, smer Ljubljana–Celje, tovorno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, nudili oskrbo poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Žalec, posuli razlite motorne tekočine ter pregledali stanje tovora na priklopniku.

Ob 14.40 je na Dečkovi cesti v Celju v trgovskem objektu v dvigalu ostala ujeta oseba. Gasilci PGE Celje so jo s tehničnim posegom rešili.

Ob 17.45 so v Kolenovem Grabenu v Radečah gasilci PGD Svibno nudili pomoč reševalcem NMP Laško pri prenosu obolele osebe.

Ob 17.50 so se v Sv. Juriju v občini Rogatec vnele saje v dimniku stanovanje hiše. Gasilci PGD Donačka Gora in Rogatec so pogasili goreče saje, pregledali okolico dimnika in odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Ob 20.51 so v naselju Rifnik, občina Šentjur, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Šentjur in Slivnica so požar omejili z zapiranjem dovoda zraka in kontrolirano skurili saje do konca. Lastniku so prepovedano kurjenje dokler se ne popravi čistilna odprtina in opravi pregled dimnikarske službe.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,702 seconds.