Tragična nesreča na avtocesti. Umrla mladoletnica

03. 09. 2021 08:12

Danes, okoli pol enih zjutraj, se je na avtocesti med izvozoma Celje Center in Lopata zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla mladoletna sopotnica, državljanka Ukrajine.

30-letni voznik, državljan Ukrajine, je vozil po desnem prometnem pasu avtoceste, v smeri proti Ljubljani. Med izvozoma Celje Center in Lopata je iz neznanega razloga zapeljal na odstavni pas, nato na travnato površino in brez zaviranja trčil v stebra kovinske odbojne ograje. Pri trčenju je vozilo bočno zavrtelo tako, da je kovinska odbojna ograja prebila zadnja leva vrata vozila.

Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrla 13-letna potnica, ki je sedela na zadnjem sedežu. 30-letni voznik se je v trčenju hudo poškodoval. 39-letna sopotnica prav tako državljanka Ukrajine, sopotnica na sprednjem sedežu, v prometni nesreči ni bila poškodovana.

To je letošnja osemnajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na našem območju v šestih prometnih nesrečah umrlo sedem ljudi.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,763 seconds.