Traktor v potok, avto v ograjo, požar z vozila v podrast, reševanje iz dvigala

28. 05. 2020 07:35

Včeraj je ob 10.20 v Brezovcu pri Rogatcu v občini Rogatec traktor zletel z vozišča in se pri tem prevrnil v potok. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj, s tehničnim posegom rešili voznika, v potok namestili pivnike, odklopili akumulator in nudili pomoč pri zavarovanju kraja pristanka helikopterja ter nudili pomoč reševalcem NMP Šmarje pri Jelšah, ki so poškodovanca na kraju oskrbeli. V UKC Maribor pa je ponesrečenca nato s helikopterjem prepeljala posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP Maribor.

Ob 13.52 je v Ločah v občini Slovenske Konjice osebno vozilo trčilo v ograjo sadovnjaka. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj, odklopili akumulator in nudili pomoč policiji.

Ob 17.05 je v Dobrovljah v občini Braslovče zagorelo osebno vozilo. Požar, ki je tudi zajel bližnjo podrast v gozdu, so pogasili gasilci PGD Dobrovlje, Braslovče in Letuš.

Ob 19.11 so v Šaleku v Velenju gasilci PGD Velenje iz okvarjenega dvigala stanovanjskega objekta rešili ujeti osebi.

Ob 20.14 so v Kersnikovi ulici v Celju zagorele pnevmatike. Manjši požar so pogasili gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje.

Ob 23.08 je v kraju Kaplja vas, občina Prebold zagorelo v naravi. Manjši požar so pogasili gasilci iz PGD Kaplja vas in Prebold.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 0,942 seconds.