Traktorist pravočasno skočil iz kabine, avto v potok

26. 07. 2019 08:05

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 13.21 v kraju Ter, občina Ljubno, pripetila delovna nesreča, v kateri je voznik traktorja pravočasno skočil iz kabine traktorja, ki se je prevrnil na strmini travnika in zdrsel v gozd. Gasilci PGD Nazarje, Ljubno, Okonina in Radmirje so zavarovali kraj nesreče, izvlekli traktor iz gozda in do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč poškodovanemu vozniku. Reševalci NMP RP Velenje so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 15.40 sta v naletu trčili osebni vozili na cesti v naselju Goričica v občini Šentjur. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem in policistom pri urejanju prometa , odklopili akumulatorja, očistili cestišče in odstranili vozili s cestišča. Reševalci NMP RP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 23.43 je v kraju Florjan, občina Šoštanj, voznik osebnega vozila zapeljal iz mostu v potok, pri tem se je vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Velenje so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj, razsvetljevali, preprečili iztekanje tekočin, s pomočjo dvigala izvlekli vozilo iz potoka, odklopili akumulator in sanirali razlite motorne tekočine s ceste. Dve osebi sta bili lažje poškodovani in sta bili prepeljani v ZD Velenje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,614 seconds.