Reševanje iz gnojne jame, gorelo na 3 ha površine

15. 01. 2019 16:59

rp_112logo.jpgOb 10.43 sta v Ulici mesta Grevenbroich v Celju gasilca PGE Celje s tehničnim posegom odprla vrata v lokal, v katerem je iztekala voda.

Ob 11.46 so v Vrhovem v občini Radeče opazili onesnaženje v jarku za odvajanje meteornih vod. Gasilca PGE Celje sta opravila ogled na terenu, postavila v jarek lovilna črevesa in pivnike. Domnevno gre za jedilno olje.

Ob 12.24 je v Zgornji Hudinji, občina Celje, zagorelo okoli 300 kvadratnih metrov travnika ob vozišču. Gasilci PGE Celje in PGD Lokrovec – Dobrova so požar pogasili.

Ob 13.08 je v kraju Pijovci, občina Šmarje pri Jelšah v gnojno jamo padel pes. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so izmerili koncentracijo amoniaka in s tehničnim posegom rešili psa iz gnojne jame.

Ob 16.44 je v Strmcu pri Sv. Florjanu v občini Rogaška Slatina zagorela podrast v mešanem gozdu. Gasilci PGD Sv. Florjan, Steklarna Rogaška Slatina in Rogaška Slatina so požar na površini okoli 3 hektare pogasili. Gasilci PGD Sv. Florjan izvajajo gasilsko stražo.

Ob 16.47 so na Savinjskem nabrežju na Polzeli nenadzorovano goreli vejevje, biološki odpadki in suha trava. Gasilci PGD Polzela, Andraž nad Polzelo in Ločica ob Savinji so požar na površini 9 kvadratnih metrov pogasili.

Ob 16.55 so na Cesti Kozjanskega odreda v Šentjurju gasilci PGE Celje zavarovali kraj nesreče, potegnili osebno vozilo na cestišče in pomagali vlečni službi. Poškodovanih ni bilo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 0,435 seconds.