Trčenje na Lopati (dopolnjeno), gorel zabojnik

17. 01. 2023 09:22

Včeraj so ob 8.46 na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in zdravstveni delavki omogočili dostop do starejše občanke.

Ob 23.00 je v Valvasorjevi ulici v Celju na ekološkem otoku gorel komunalni zabojnik za papir. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so Gasilci PGE Celje požar pogasili. Zabojnik je uničen.

Danes sta ob 6.09 v naselju Lopata, občina Celje, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nevtralizirali iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev NMP, ki so ponesrečene pregledali na kraju dogodka.

Dodano naknadno (Policijska uprava Celje)

Prvo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami, so policisti nekaj čez 6. uro zjutraj, obravnavali na Lopati, kjer je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznika osebnega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti. V trčenju sta se oba voznika lažje poškodovala.

Ob 6.40 so v Gotovljah, občina Žalec, gasilci PGD Gotovlje nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi in prenosu obolele osebe.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje

*foto: FB Promet za Štajersko / Sebastijan Sintič

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 0,796 seconds.