Trčenji, padec v kopalnici, okvari na daljnovodih, podrto drevo, en avto v jarek, drugi med drevesa

03. 11. 2019 09:48

rp_112logo.jpgOb 00.46 sta v Gorici pri Slivnici v občini Šentjur trčili osebni vozili. Posredovali so reševalci NMP Celje in gasilci PGE Celje, ki so odklopili akumulatorja na vozilih in po razlitih motornih tekočinah posuli vpojna sredstva.

Ob 2.35 je v Gotovljah v občini Žalec starejša oseba padla v kopalnici. Gasilci PGD Gotovlje so osebi nudili prvo pomoč in jo prenesli v posteljo.

Ob 5.48 je zaradi okvare na daljnovodu brez oskrbe z električno energijo ostalo več prebivalcev občine Nazarje. Delavci Elektro Celja so napako odpravili.

Ob 9.48 sta v Arclinu, občina Vojnik, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, posipali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorja in vozila umaknili s ceste. Reševalci NMP Celje so dve osebi oskrbeli na kraju nesreče.

Ob 10.13 je v občini Luče prišlo do okvare na elektro daljnovodu Logarska dolina. Brez električne energije so bila odjemna mesta na območju občine Luče in Solčava. Dežurni vzdrževalci Elektro Celje so odpravili okvaro.

Ob 10.24 se je na cesti Nazarje – Bočna v Spodnjih Krašah, občina Nazarje, čez cesto podrlo drevo. Gasilci PGD Gorica ob Dreti in Šmartno ob Dreti so drevo razžagali in odstranili s ceste.

Ob 14.23 je v Paki pri Velenju, občina Velenje, osebno vozilo zapeljalo s ceste v jarek. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj, počistili vozišče, nudili pomoč policiji in odklopili akumulator. Reševalci NMP Velenje so eno poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Slovenj Gradec.

Ob 15.44 je v Pongracu, občina Žalec, vozilo zapeljalo iz cestišča in se zagozdilo med drevesa. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Zabukovica, ki so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo prepeljali v celjsko bolnišnico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
185 queries in 0,535 seconds.