Trčenje štirih vozil na avtocesti, padec motorista

21. 05. 2018 14:49

rp_112logo.jpgOb 11.15 so na Cesti na Pečovje v Štorah gasilci PGD Štore s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v katerem je bila obolela oseba. Osebi so nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP. Reševalci NMP Celje so osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 11.42 je na avtocesti Šempeter–Arja vas v občini Žalec občana v osebnem vozilu obšla slabost. Gasilca PGE Celje sta zavarovala kraj dogodka, reševalci NMP Žalec pa so osebi nudili zdravniško pomoč. Občana so svojci sami odpeljali k zdravniku.

Ob 11.47 sta v Zadobrovi v občini Celje gasilca PGE Celje nudila pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu obolele osebe.

Ob 11.54 so na avtocesti Celje zahod–Celje center v občini Celje trčila tri osebna in tovorno vozilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili iz vozila poškodovano ukleščeno osebo, nudili pomoč reševalcem NMP, odklopili akumulatorja in posipali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 17.47 so v Bevčah v občini Velenje zaradi obolele osebe posredovali gasilci PGD Bevče in nudili pomoč občanu pri oživljanju osebe z defibrilatorjem. Oseba je kljub hitri pomoči umrla. Posredovali so tudi reševalci NMP Velenje.

Ob 18.39 je v naselju Zibika v občini Šmarje pri Jelšah posredoval helikopter LPE v spremstvu dežurne ekipe HNMP iz Maribora od koder je prepeljal obolelo osebo v UKC Maribor.

Ob 19.06 je na lokalni cesti Prelska–Lokovina v občini Velenje padel motorist. Gasilci PGD Velenje in NMP Velenje so zavarovali kraj dogodka, oskrbeli poškodovanega motorista in ga odpeljali na zdravljenje v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,601 seconds.