Trčenje v Laškem, v Pečovniku odstranili drevo, avto na bok, goreči bojler

21. 01. 2023 06:08

Včeraj sta ob 5.46 v ulici Cesta v Rečico v Laškem trčili osebni vozili.

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so Gasilci PGE Celje in PGD Laško zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in odstranili vozila s cestišča. Reševalci NMP so dve poškodovani osebi oskrbeli na kraju.

Po podatkih Policijske uprave Celje je v prometni nesreči voznik osebnega vozila izsilil prednost voznici osebnega vozila, ki se je v prometni nesreči lažje poškodovala.

Ob 10.55 je v naselju Pečovnik v občini Celje nagnjeno drevo nad cestiščem ogrožalo mimoidoče. Gasilci PGE Celje so drevo razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 11.23 je v naselju Solčava v istoimenski občini osebno vozilo zapeljalo s cestišča in obstalo na brežini reke Savinje prevrnjeno na bok. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, odstranili nekaj dreves za lažji dostop do vozila ter vozilo izvlekli in postavili ob rob cestišča. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Ob 20.44 je na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah v kopalnici zagorel bojler. Gasilci PGD Slovenske Konjice so ga demontirali, iznesli iz objekta in dokončno pogasili ter prezračili prostore.

*slika: PGD Laško

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,727 seconds.